RADIOAMATØRERNE
RINGKØBING-SKJERN

Vardevej 11
6880 Tarm

Klubaften:
tirsdag kl. 19 - 22
menu

FORENINGEN

Hvem er..?

EDR Ringkøbing-Skjern, er startet som en forening for radioamatører men er efterhånden blevet udvidet til at rumme alle som har interesse i elektronik, data og radio.
Vi er en afdeling under Eksperimenterende danske radioamatør, EDR. En del vores aktiviteter afspejler derfor også at de fleste af vores medlemmer er radioamatører. Efterhånden som medlemernes interesser ændre sig fauner vores intersser dog efterhånd bredt.
For at blive medlem er det da heller ikke noget krav at man er radioamatør eller har ønske om at blive det. Vi er også en forening for teknik-interesserede som bare ønsker at mødes med andre med samme interesser.

Klubaftner

Vi mødes til klubaften hver tirsdag (dog ikke på helligdage), fra kl. 19.00 til ca. kl. 22. På nogle klubaftner er der særlige arrangementer som f.eks. foredrag. Andre aftner har vi "almindelig" klubaften, hvor vi mødes for at drøfte verdenssituationen, køre lidt radio, eller måske har nogen et eller andet med som de sidder og arbejder på i værkstedet.
Gæster og nye medlemmer er altid velkommen til at besøge os på klubaftnerne, man kan bare komme forbi.

Lokaler

Vi holder til på Tarm skole, beliggende centralt i Tarm. Vi har vores egne lokaler bestående af en stor opholdstue, som ud over at være her vi indtager vores kaffe også benyttes til en lang række foredrag, møder og hvis vi bare skal løse de tekniske problemer som vores medlemmer har og gerne vil have de andres syn på.
I vores værksted er der både plads til at bygge elektronik og reparer bl.a. computer. Værkstedet har alt det værktøj som er nødvendigt for at løse de opgaver som medlemmer kommer med. Desuden er der mulighed for at kode frekvenser i en lang række radioer, da vi har programmerings værktøjer til mange af de gængse radiotyper.
Sidst men ikke mindst har vi i værkstedet vores måleplads, hvor det er muligt at teste og måle på radio udstyr.
Vores radiorum, tilbyder medlemmerne at benytte både 2m, 6m og HF. Desuden har vi et køkken og velassorteret lager.

Find os

At finde rundt på en skole kan godt være vanskeligt. Derfor anbefaler vi at du parkerer på p-pladsen med indkørsel fra Svinget.
Gå op mod skolen af den lille bakke, og drej til venstre. Gå langs med bygningen og rundt om hjørnet. På bygningens gavl finder du en ståltrappe som du går op ad til 1. sal. Gå gennem døren og du kommer lige ind i vores lokaler.

TIP: sæt GPS´en til "Svinget 5, 6880 Tarm". Så ligger p-pladsen lige overfor.
*** (c) EDR RINGKØBING-SKJERN ***