RADIOAMATØRERNE
RINGKØBING-SKJERN

Vardevej 11
6880 Tarm

Klubaften:
tirsdag kl. 19 - 22
menu

FORENINGEN

Hvem er..?

EDR Ringkøbing-Skjern, er en forening for radioamatører og andre som har interesse i elektronik.
Vi er en afdeling under Eksperimenterende danske radioamatør, EDR. Mange af vores aktiviteter afspejler derfor også at de fleste af vores medlemmer er radioamatører.
For at blive medlem er det dog ikke noget krav at man er radioamatør eller har ønske om at blive det. Vi er også en forening for elektronik-interesserede som bare ønsker at mødes med andre med samme interesser.

Klubaftner

Vi mødes til klubaften hver tirsdag (også i ferier, dog ikke på helligdage), fra kl. 19.00 til ca. kl. 22. På nogle klubaftner er der særlige arrangementer som f.eks. foredrag. Andre aftner har vi "almindelig" klubaften, hvor vi mødes for at drøfte verdenssituationen, køre lidt radio eller måske har nogen et eller andet med som de sidder og arbejder på i værkstedet.
Gæster og nye medlemmer er altid velkommen til at besøge os på klubaftnerne, man kan bare komme forbi.

Ungdoms afdeling

Til de normale klubaftener skal man være fyldt 15 år for at deltage, eller være ifølge med en voksen. Vi forsøger i stedet for at tilbyde Unge mellem 10 og 18 år nogle aktiviteter specielt tilegnet denne aldersgruppe. F.eks. byggeprojekter eller undervisning i elektronik.
Vi har en målsætning om at have ungdoms hold i vinter halvåret, men har du interesse, så skriv gerne på e-mailen nederst på siden, eller kontakt formanden for mere information.

Lokaler

Vi holder til på Tarm skole, beliggende centralt i Tarm. Vi har vores egne lokaler bestående af en stor opholdstue, som ud over at være her vi indtager vores kaffe også benyttes til en lang række foredrag, møder og hvis vi bare skal løse de tekniske problemer som vores medlemmer har og gerne vil have de andres syn på.
I vores værksted er der både plads til at bygge elektronik og reparer bl.a. computer. Værkstedet har alt det værktøj som er nødvendigt for at løse de opgaver som medlemmer kommer med. Desuden er der mulighed for at kode frekvenser i en lang række radioer, da vi har programmerings værktøjer til mange af de gængse radiotyper.
Sidst men ikke mindst har vi i værkstedet vores måleplads, hvor det er muligt at teste og måle på radio udstyr.
Vores radiorum, tilbyder medlemmerne at benytte både 2m, 6m og HF. Desuden har vi et køkken og velassorteret lager.

Find os

At finde rundt på en skole kan godt være vanskeligt. Derfor anbefaler vi at du parkerer på p-pladsen med indkørsel fra Svinget.
Gå op mod skolen af den lille bakke, og drej til venstre. Gå langs med bygningen og rundt om hjørnet. På bygningens gavl finder du en ståltrappe som du går op ad til 1. sal. Gå gennem døren og du kommer lige ind i vores lokaler.

TIP: sæt GPS´en til "Svinget 5, 6880 Tarm". Så ligger p-pladsen lige overfor.
*** (c) EDR RINGKØBING-SKJERN ***